Εφετείο Βορείου Αιγαίου

Θέματα σχετικά με την πολιτική
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 12127
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παππάδος Γέρας

Εφετείο Βορείου Αιγαίου

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς »

ΝΙΚΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ
Βουλευτής Ν. Λέσβου – ΠΑΣΟΚ
Υπουργός Αναπληρωτής Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

Αθήνα 14 Απριλίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ

     Ο Υπουργός Αναπληρωτής Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Νίκος Σηφουνάκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Δημοσιεύθηκε χθες 13 Απριλίου 2011 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 80 Α΄) το Προεδρικό Διάταγμα αρ. 28 ίδρυσης του Εφετείου Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Μυτιλήνη.
     Μια προσπάθεια χρόνων ολοκληρώθηκε θετικά για τους πολίτες της Λέσβου και του Βορείου Αιγαίου.
     Η δέσμευση του ΠΑΣΟΚ και προσωπικά του Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου τηρήθηκε απαρέγκλιτα. Οι όποιες προσπάθειες, της τελευταίας στιγμής, συγκεκριμένων πολιτικών κύκλων, για ετεροχρονισμό και περαιτέρω κωλυσιεργία, δεν καρποφόρησαν.

     Επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες σε όλους όσους συμπορεύτηκαν σ’ αυτή την προσπάθεια, κυρίως τα τελευταία χρόνια και βεβαίως στον Υπουργό Δικαιοσύνης Χ. Καστανίδη, που αποφασιστικά και αταλάντευτα προχώρησε στη σύνταξη, τη διεκπεραίωση και την δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Ο Λαός της Περιφέρειάς μας θα πάψει πλέον να ταλαιπωρείται για ένα θέμα δίκαιο, που δεν έβρισκε λύση γιατί δεν υπήρχε πολιτική βούληση.
Στις τοπικές αρχές, στους φορείς και στον νομικό κόσμο της Λέσβου, εναπομένει πλέον να συνεισφέρουν στον γρήγορο προσδιορισμό του χώρου υποδοχής και λειτουργίας του Εφετείου Βορείου Αιγαίου στην πόλη της Μυτιλήνης».

=======================================================================================================================================
ΦΕΚ: Π. Δ. 28 / 80 Α΄ / 13 Απριλίου 2011
http://www.et.gr/index.php?option=com_w ... 04&lang=en

=======================================================================================================================================

Σχετικό δημοσίευμα: http://www.piasariko.com/gera/viewtopic.php?f=12&t=516
Στέλιος Ε. Παππάς
Απάντηση