Στειρώσεις σε αδέσποτα ζώα

Θέματα σχετικά με την διοικητική μεταρρύθμιση
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 12127
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παππάδος Γέρας

Στειρώσεις σε αδέσποτα ζώα

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς »

Δήλωση τού Αντιδημάρχου Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας,
Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Τεχνολογίας και Πληροφορικής Γιάννη Τσακίρη

Η νέα Δημοτική Αρχή Λέσβου, εφαρμόζοντας τις διακηρυγμένες προγραμματικές αρχές, γνωστοποιεί στους συνδημότες μας τα ακόλουθα:

     Πραγματοποιήθηκαν ήδη οι πρώτες στειρώσεις σε αδέσποτα ζώα στον ειδικό χώρο που δημιουργήθηκε στο Κέντρο Περίθαλψης Αδεσπότων. Οι στειρώσεις θα συνεχιστούν προκειμένου να αντιμετωπιστεί, κατά το δυνατόν, το χρόνιο αυτό πρόβλημα.
     Με την ευκαιρία, η Δημοτική Αρχή Λέσβου θα ήθελε να ευχαριστήσει τον απερχόμενο Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ Αντιστράτηγο Σταύρο Κουτρή και τον Διοικητή της 98 ΤΥΕΘ Βασίλειο Μουτζούρη για τη συνεργασία τους στην παραχώρηση άδειας για την πραγματοποίηση των επεμβάσεων στους δύο κτηνιάτρους που υπηρετούν, τους κτηνιάτρους, ιδιώτες και δημόσιους υπαλλήλους που συμμετέχουν και στηρίζουν την όλη προσπάθεια, τον Διοικητή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Παύλο Παπαδόπουλο για την προσφορά υγειονομικού υλικού, τους φιλοζωϊκούς συλλόγους «Πάνας» και «Κιβωτός» καθώς και τον Κυνοφιλικό και Κυνηγετικό σύλλογο Λέσβου για την προσφορά εργασίας και την παραχώρηση απαραίτητου φαρμακευτικού υλικού. Τέτοιες ενέργειες καταδεικνύουν την αξία της εθελοντικής προσφοράς και δείχνουν τον δρόμο για συνολικότερη παρέμβαση στα χρονίζοντα προβλήματα του τόπου.
     Πρέπει, τέλος, να τονιστεί η ουσιαστική συνεργασία της νέας Δημοτικής Αρχής Λέσβου με την Δημοτική Κοινότητα του τέως Δήμου Μυτιλήνης και τον Πρόεδρο της Θεόδωρο Στεργίου καθώς και τους συμβούλους της για την επίλυση του μεγάλου προβλήματος των αδεσπότων.
Στέλιος Ε. Παππάς
Απάντηση