Απόφαση Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου

Θέματα σχετικά με την διοικητική μεταρρύθμιση
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 12130
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παππάδος Γέρας

Απόφαση Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς »

Δίκτυο Κοινοτήτων.jpg
      Συνεδρίασε τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013, στα Κεραμειά, το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου παρουσία Προέδρων και Συμβούλων των Κοινοτήτων της Λέσβου, προκειμένου να γίνει ενημέρωση των μελών του για την πρόσφατη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών όπως και για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου με θέμα τον προυπολογισμό του Δήμου για το 2013.

     Στη διάρκεια της συνεδρίασης και αφού ολοκληρώθηκε η ενημέρωση, δόθηκε η ευκαιρία στους παρευρισκόμενους Προέδρους και Συμβούλους των Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων να περιγράψουν για μια ακόμη φορά, με μελανά χρώματα, την καθημερινότητα των χωριών μας.

     Μετά από γόνιμο διάλογο αποφασίστηκε όπως επιτροπή του συντονιστικού οργάνου του Δικτύου, επισκεφθεί τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου με μόνο αίτημα, τον ορισμό ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα που θα αφορούν αποκλειστικά τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες.

     Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 5 Μαρτίου και η επιτροπή του συντονιστικού οργάνου του Δικτύου έλαβε τη διαβεβαίωση ότι στο προσεχές Δ.Σ , θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής αυτής της ειδικής συνεδρίασης την οποία ο πρόεδρος προσδιόρισε περί τα τέλη Μαρτίου και σίγουρα μέσα στο πρώτο 15νθήμερο του Απριλίου.

     Το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου θεωρεί θετική την εξέλιξη αυτή και αναμένει την ευόδωση των προσδοκιών του για καλύτερη συνεργασία μεταξύ των οργάνων του Δήμου Λέσβου, η οποία μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει επ’ ωφελεία του δημότη και του κοινωνικού συνόλου.
Στέλιος Ε. Παππάς
Απάντηση