Άνδρας κλέβει δίκυκλο από τη Γέρα, προκαλεί τροχαίο με ανήλικο οδηγό χωρίς δίπλωμα και εγκαταλείπει το θύμα του!

Συζητήσεις σχετικές με την περιοχή της Γέρας.
Απάντηση
Πάρις Ν. Μαλιάκας
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 301
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 03, 2011 12:37 pm

Άνδρας κλέβει δίκυκλο από τη Γέρα, προκαλεί τροχαίο με ανήλικο οδηγό χωρίς δίπλωμα και εγκαταλείπει το θύμα του!

Δημοσίευση από Πάρις Ν. Μαλιάκας »

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λέσβο, για κλοπή δίκυκλου οχήματος/ Ο δράστης ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος/ Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Συνελήφθη, χθες (21-02-2024) στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής, καθώς και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, βραδινές ώρες προχθές (20-02-2024), ο συλληφθείς, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα που ήταν σταθμευμένη σε οδικό δίκτυο στην παραπάνω περιοχή και λίγο αργότερα οδηγώντας την, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από ανήλικο ημεδαπό.

Κατά το χρόνο του περιστατικού τραυματίστηκε ο ανήλικος οδηγός του δικύκλου, ενώ ο προαναφερόμενος δράστης εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος χωρίς να προβεί σε προβλεπόμενες απ’ τη νομοθεσία ενέργειες.

Κατά την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης διακριβώθηκε ότι, ο συλληφθείς στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας.

Πηγή : https://www.lesvosnews.net/
Απάντηση