Σημαντικές απώλειες …

Θέματα σχετικά με την πολιτική
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 12129
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παππάδος Γέρας

Σημαντικές απώλειες …

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς »

     Στο ΠαΣοΚ & ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

     Σημαντικές απώλειες …

      Αναμφισβήτητα βιώνουμε τη μεγαλύτερη οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση του αιώνα μας. Τα νεύρα είναι τεντωμένα, η αισιοδοξία είναι είδος εν ανεπαρκεία, η μελαγχολία «συνοδεύει» τους περισσότερους συνέλληνες. Δεν είναι βέβαια ό,τι καλύτερο να γνωρίζεις ότι η λαμπρά και τρισένδοξη πατρίδα σου κατάντησε «επαίτης» (αν προτιμάτε κι άνευ εισαγωγικών) στο Δ.Ν.Τ, Ε.Ε. κι Ε.Κ.Τ. Κι όλα αυτά δεν ισχύουν μόνο σε μας τους απλούς πολίτες … Την «όπερα της δυστυχίας», που είπε πρόσφατα ο κ. Λ. Λαζόπουλος, την παρακολουθούν -πιστεύω- κι οι ηγέτες μας, σε κεντρικό περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.
      Ας μου επιτραπεί να σταθώ στην ηγεσία μας. Ως έθνος είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλά προτερήματα, έχουμε, όμως, κι ορισμένα ελαττώματα. Ο εγωισμός μάς περισσεύει… Ο καθένας μας πιστεύει ότι είναι το κέντρο της γης και δεν υπάρχει άλλος με την εντιμότητα, αξιοσύνη κι αποτελεσματικότητα τη δική μας ! Βέβαια δεν είναι άμοιροι ευθυνών κι οι ηγήτορες παντός επιπέδου, οίτινες προεκλογικά για να καταρτίσουν τους συνδυασμούς τους τάζουν, τάζουν, ακολουθώντας τη ρήση του αείμνηστου Γέρου της Δημοκρατίας «Από το τάξιμο δεν έπαθε κανένας τίποτα».
      Τ’ αποτελέσματα δεν αργούν να φανούν, στη συνέχεια, με παράπονα, διαμαρτυρίες, διαφωνίες, αποχωρήσεις, διαγραφές, εξαιτίας των κακών διαπροσωπικών σχέσεων, των υποσχέσεων που δεν τηρήθηκαν και τελευταία, λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας ! Πότε είχαμε στην κοινοβουλευτική μας ιστορία, μόλις στην πρώτη διετία, δεκαπέντε (15) ανεξαρτητοποιήσεις, τρεις (3) παραιτήσεις από τη βουλευτική ιδιότητα και τη δημιουργία τριών (3) νέων πολιτικών κομμάτων ; [ Κι ακόμη την προσχώρηση βουλευτή, διαδοχικά, σε άλλα δυο κόμματα, απ’ αυτό που εκλέχτηκε; ] Ας τα δούμε αναλυτικά:

     [ ... ]

     Αναδημοσιεύεται ολόκληρο στην κατηγορία ''ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ''


Στέλιος Ε. Παππάς
20-10-2011
------------------------------------------------------------------------------------

     «ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ» 21-10-2011, σελ. 4
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στέλιος Ε. Παππάς την Δευ Οκτ 24, 2011 4:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στέλιος Ε. Παππάς
Απάντηση