Η περιπέτεια τής ''Στέλλας'' ...

Συζητήσεις σχετικές με την περιοχή της Γέρας.
Απάντηση
Στέλιος Ε. Παππάς
Συγγραφέας
Δημοσιεύσεις: 12127
Εγγραφή: Παρ Σεπ 11, 2009 10:16 am
Τοποθεσία: Παππάδος Γέρας

Η περιπέτεια τής ''Στέλλας'' ...

Δημοσίευση από Στέλιος Ε. Παππάς »

     «Nikos Giannakopoulos
     ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Η ΣΤΕΛΛΑ !!!! Τι εγινε αραγε ο πελεκανος στο Περαμα που προεκλογικα καποιος δηθεν φιλοζωος με τοση στοργη τον ταιζε και τον προσεχε και μεταεκλογικα επειδη χασαμε την καρεκλα παψαμε να ειμαστε φιλοζωοι,απο οτι εμαθα μετακομιζη στην Χιο ειναι αραγε αληθεια και αν ναι, τοτε ειμαστε αξιοι της τυχης μας».
      Αυτά είχε γράψει ο κ. Ν. Γιαννακόπουλος στη σελίδα τού Παγγεραγωτικού στο Facebook. .

Η απάντηση

     . «Όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος». λέει η λαϊκή παροιμία που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση. Με ένα απλό τηλεφώνημα στο κοινοτικό γραφείο, στο οποίο ξημεροβραδιάζομαι για να δώσω λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα του Περάματος, όπως η ύδρευση, θα υπήρχε άμεση ενημέρωση. Λοιπόν, στο προκείμενο :
      Τετάρτη 6/7 ώρα 11.30,κλιμάκιο της δασικής υπηρεσίας, έκανε αυτοψία του χώρου της κεντρικής πλατείας Περάματος, όπου ζει και κινείται ο πελεκάνος τα τελευταία χρόνια. ¨Ηρθαν στο κοινοτικό γραφείο και με ενημέρωσαν ότι «ύστερα από καταγγελία της κας […]. στην υπηρεσία τους έπρεπε ο πελεκάνος να μεταφερθεί στο ζωοκομείο Αγίας Παρασκευής για ιατρική παρακολούθηση και απολύμανση. Η καταγγέλλουσα σημείωνε ότι ο πελεκάνος έχει αποκοπεί από το φυσικό του περιβάλλον και ζει εγκλωβισμένος σε κλουβί, τραυματισμένος με κομμένα φτερά».
      Πήγαμε μαζί και διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι ότι δεν ίσχυε κάτι τέτοιο και τους απέδειξα ,μαζί με πολλούς άλλους συγχωριανούς μου, ότι τα καταγγελλόμενα είναι μυθεύματα. Πήραν το πουλί για εξέταση στο ζωοκομείο με τη ρητή δέσμευση ότι θα επιστραφεί στο Πέραμα μετά την εξέτασή του. Αυτά είναι τα γεγονότα.
Κίμων Γ Χρυσίδης
Πρ.Κοιν.Περάματος»
Στέλιος Ε. Παππάς
Απάντηση